Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της συμμαχήτριας Παρασκευής (Εύης) Χαρακλιά.

 

     Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπητής φίλης και συμμαχήτριας Παρασκευής (Εύης) Χαρακλιά. Η Εύη μας έφυγε για το τελευταίο της ταξίδι. 

Η κοινωνία μας έχασε ένα αξιόλογο και ενεργό μέλος που πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του βίου της για καλύτερη δημόσια παιδεία, για καλύτερες συνθήκες εργασίας και για μια ζωή με αρχές και αξιοπρέπεια. 

Υπήρξε εκπαιδευτικός, δυναμικό στέλεχος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως συνδικαλίστρια τόσο σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ΟΛΜΕ, αλλά και Γενική Σύμβουλος στην ΑΔΕΔΥ, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα έντονη κοινωνική δραστηριότητα όχι μόνο στον χώρο της εκπαίδευσης, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα, αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Θεσσαλονίκης, όπου ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση. 

Εύη, οι συμμαχητές και οι συμμαχήτριές σου στη ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα σε αποχαιρετούν και σου υπόσχονται ότι πάντα θα σε θυμούνται. Οι αγώνες και η παρουσία σου θα είναι ζωντανοί στη μνήμη μας. Καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου.

Για την ΕΕ της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα,

                          Ο Γενικός Γραμματέας                             Ο Πρόεδρος

                             Χ. Κόκκινος                                       Β.Πολυμερόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.