Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Βίντεο - Υπάρχει αξιοπρέπεια; Mιλούσαν για... "καθισιό" υποδυόμενοι ότι δεν καταλάβαιναν!

  Την περασμένη εβδομάδα οι προβληματισμοί του Προέδρου της ΔΑΚΕ Καθηγητών και Οργανωτικού Γραμματέα της ΟΛΜΕ, Νίκου Παπαχρήστου, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, προκάλεσαν την αντίδραση δύο δημοσιογράφων και του πνευμονολόγου κυρίου Βασιλακόπουλου. Οι προαναφερθέντες, απευθυνόμενοι στον εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ, επιδόθηκαν σε υποβολή εξυπνακίστικων ερωτήσεων και σχολίων που διανθίστηκαν με ειρωνείες και λοιδορίες. Όλα αυτά συνέβησαν επειδή, ο Νίκος Παπαχρήστος εξέφρασε τους προβληματισμούς της εκπαιδευτικής κοινότητας!  Δείτε τι συνέβη, εδώ:

http://dakedek.blogspot.com/2022/01/blog-post_6.html

  Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και συνέχεια! Στη χθεσινή εκπομπή (11/1/2022) ο κύριος Πορτοσάλτε ξεσπάθωσε!

 

Ας αποδελτιώσουμε μέρος της εκπομπής.

  Πορτοσάλτε: Κύριε Παπαχρήστο, αν δεν γίνει δια ζώσης το μάθημα που είναι μια εκδοχή των πραγμάτων, είστε έτοιμοι για τηλεκπαίδευση;

  Παπαχρήστος: Δεν είπαμε εμείς να μην γίνουν δια ζώσης τα μαθήματα, η δική μας άποψη ήταν να πάμε μία ή δύο εβδομάδες πίσω.

  Πορτοσάλτε: Δύο εβδομάδες, δηλαδή, καθισιό;

  Παπαχρήστος: Όχι, δύο εβδομάδες παράταση των διακοπών, και δύο εβδομάδες από το «καθισιό» του Ιουνίου να γίνει μάθημα. Οι εκπαιδευτικές εβδομάδες είναι συγκεκριμένες, δεν παίζει ρόλο αν θα είναι τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο.

  Πορτοσάλτε: Εσείς δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε μάθημα. Μισό λεπτό να καταλάβουμε εν συντομία τι λέει η ΟΛΜΕ. Ούτε μάθημα, ούτε τηλεκπαίδευση, δύο εβδομάδες παράταση των διακοπών.

  Οικονόμου: Διακοπές, αυτό λέει 

  Παπαχρήστος: Δεν βάλαμε πότε το διαζευτικό που βάζετε εσείς. Η ΟΛΜΕ λέει ότι από θέση αρχής προκρίνουμε την δια ζώσης εκπαίδευση. Θεωρούσαμε, με αυτά που βλέπαμε, ότι θα ήταν καλύτερο να υπάρχει δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών και τα σχολεία να κλείσουν δύο εβδομάδες αργότερα. Άρα οι εκπαιδευτικές εβδομάδες θα ήταν οι ίδιες.

 

 

Ο κύριος Τζανάκης συμφώνησε με την ΟΛΜΕ

Στην εκπομπή ήταν παρών και ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, κύριος Τζανάκης, ο οποίος  συμφώνησε με τον Νίκο Παπαχρήστο υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων ότι: είναι δίκαιο το αίτημα της ΟΛΜΕ για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα αντίστοιχης παράτασης του σχολικού έτους. Ο κύριος Τζανάκης πρόσθεσε πως, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής από το 10:55.

 ΔΑΚΕίτης Πυρσοκράτωρ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.