Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Νίκος Παπαχρήστος: Ευχαριστώ τους συνέδρους μας που απέτρεψαν τις μεθοδεύσεις των εξτρεμιστών στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ



   Ολοκληρώθηκε το 19ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. και καταγράφηκε επίσημα η νίκη της παράταξης της Δ.Α.Κ.Ε. Δυστυχώς για δύο ψηφοδέλτια δεν κατορθώσαμε να εκλέξουμε και τέταρτο εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.

   Ως πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν για την εκλογική μας νίκη. Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συνεδρίου που πέτυχε να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Συνεδρίου, παρά την προκλητική στάση του ΠΑΜΕ και των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, τους Συνέδρους που έδωσαν την τριήμερη μάχη και απέτρεψαν τις μεθοδεύσεις των εξτρεμιστών και τους εισηγητές και τους ομιλητές της παράταξης για την αρτιότητα των θέσεων που ανέπτυξαν. 

   Ιδιαίτερη μνεία οφείλω να κάνω στους συναδέλφους της Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών για τη σαρωτική τους νίκη (7 στους 10 συνέδρους) και στους συναδέλφους της Χίου, της Σάμου και της Φωκίδας που κατόρθωσαν να εκλέξουν σύνεδρο ύστερα από πολλά χρόνια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο συναδέλφους που θυσίασαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να εκπροσωπήσουν την παράταξη στην εφορευτική επιτροπή και να διαφυλάξουν την εγκυρότητα του αποτελέσματος.

Νίκος Παπαχρήστος
Πρόεδρος Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.