Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΑΚΕ ΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ : Διακήρυξη και ψηφοδέλτιο για τις εκλογές αιρετών




Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,
Εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, σε λίγες μέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στα υπηρεσιακά συμβούλια. Η παρουσία αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια αποτελεί κορυφαία κατάκτηση του κλάδου, αφού δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να παρίστανται ενεργά, δια των αντιπροσώπων τους, στα όργανα λήψης των αποφάσεων της διοίκησης.
Η παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Καβάλας έχει μια μακροχρόνια παρουσία στα υπηρεσιακά συμβούλια και οι αιρετοί της έχουν πρόταγμά τους τον έλεγχο της διοίκησης και την εφαρμογή της νομιμότητας.
Οι αιρετοί της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Καβάλας πιστεύουν και εφαρμόζουν τις αρχές της ισονομίας και της συλλογικότητας κάνοντας κάθε δίκαιο και νόμιμο αίτημα, δική τους υπόθεση. Έργο τους είναι η συμπαράσταση, η ενημέρωση και η εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων και σε όλες τις περιπτώσεις.
Η πορεία των εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια έχει αποδείξει πως οι αιρετοί της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Καβάλας ακολουθούν το δρόμο της υπευθυνότητας, της αλήθειας, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της ενότητας και της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των συναδέλφων.
Οι εκπρόσωποί μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της λιτότητας, της υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης, του περιορισμού των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, ν' αποκτήσει αξία, κύρος, ακτινοβολία, αξιοπιστία και κυρίως αποτελεσματικότητα.
Πιστεύοντας ότι ως αιρετοί εκπρόσωποί σας στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ανταποκριθήκαμε στο ρόλο και την αποστολή μας κι ότι με το λόγο, τη στάση, τη συμπεριφορά και τις ενέργειές μας τιμήσαμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, ζητούμε και στις εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, για την ανάδειξη αιρετών, τη στήριξη και την ψήφο σας, για να μας δώσετε τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε, εντός του συμβουλίου, το σύνολο των εκπαιδευτικών, φροντίζοντας για τον έλεγχο της διοίκησης και την εφαρμογή της νομιμότητας με αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα κάθε συναδέλφου.
Στον αγώνα της, για μια καλύτερη μοίρα του μαθητή και του εκπαιδευτικού, η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Καβάλας σας καλεί να στηρίξετε τους υποψηφίους της στα υπηρεσιακά συμβούλια στις εκλογές της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2016.
Συνεχίζουμε μαζί...

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Δ.Α.Κ.Ε.  Δ.Ε.  Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

1.     ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.


1.     ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

------------------------------------------------------------------

 

2.   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ


1.     ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

-----------------------------------------------------------------

     3.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Π.Υ.Σ.Δ.Ε.  ΚΑΒΑΛΑΣ



1.     ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

    2.     ΓΚΙΚΑΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    3.     ΚΩΤΣΗ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  
    4.     ΛΙΟΛΙΟΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
    5.     ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    6.     ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  
    7.     ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  
    8.     ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    9.     ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΝΙΚΟΛΑΟΥ
                10. ΤΟΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
                11. ΤΡΙΚΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Στης 2 Νοεμβρίου ψηφίζουμε
Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ
Υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο Σχολείο!
Στηρίζουμε τον εκπαιδευτικό!
Στην Καβάλα και στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.