Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Θ. Τσούχλος: Οφείλουμε να επαγρυπνούμε. Τα πορίσματα των επιτροπών καιροφυλακτούν.

    

Η μεγάλη επιτυχία της Δ.Α.Κ.Ε. στις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων αποτελεί  περήφανη νίκη των λαϊκών, πατριωτικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δυνάμεων στη Δημόσια Εκπαίδευση. Παράλληλα σηματοδοτεί την καταδίκη της υποταγμένης νεομνημονιακής συγκυβέρνησης, της φιλοκυβερνητικής παράταξης , αλλά και των ακραίων αριστερών αδιέξοδων προτάσεων.

    Οφείλουμε όμως να επαγρυπνούμε. Τα πορίσματα των επιτροπών «Γαβρόγλου» - «Λιάκου» καιροφυλακτούν. 

    Αλλαγή προσώπων και όχι πολιτικής υπήρξε στο Υπουργείο Παιδείας. Συνεχίζουν να επιμένουν στις απαράδεκτες αλλαγές στο μάθημα  των Θρησκευτικών και στην υποβάθμιση των Αρχαίων Ελληνικών. Παράλληλα αποδέχονται τις σκληρές δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει έναντι των δανειστών, απειλούν με αξιολόγηση, μιλούν  για συντεχνίες και δεν κάνουν βήμα πίσω στην επιχειρούμενη καταστροφική «αναμεταρρύθμιση».

    Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα από τις δράσεις της Ομοσπονδίας μας, συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες των Ε.Λ.Μ.Ε., αναδεικνύουμε τη Δ.Α.Κ.Ε. δύναμη πρωτοπόρα στη μάχη για την ανατροπή όλων όσων μας επέβαλαν και διεκδικούμε όσα δίκαια μας ανήκουν.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Θόδωρος Τσούχλος
Μέλος Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε.
Μέλος Εκτελ. Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.