Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Περιοδεία Ν. Παπαχρήστου και Θ. Τσούχλου στη Βόρειο Ελλάδα.

                   
                              


Από τη Δευτέρα 24/4 έως και την Τετάρτη 26/4, ο Γ.Γ. της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Ε.Ε. της Δ.Α.Κ.Ε. Ν. Παπαχρήστος και το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.-Ε.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Θ Τσούχλος περιόδευσαν στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και στην Πιερία.Συγκεκριμένα συμμετείχαν σε συναντήσεις-συζητήσεις με τα στελέχη των Δ.Α.Κ.Ε. της Θεσσαλονίκης, όπου τέθηκαν οι κεντρικοί στόχοι της παράταξης εν όψει των εκλογών για το επερχόμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, περιόδευσαν σε σχολικές μονάδες στα Νέα Μουδανιά, στην Κασσάνδρα, στον Πολύγυρο και στην Κατερίνη. Ενημέρωσαν διεξοδικά τους συλλόγους των διδασκόντων για το πλήθος των προβλημάτων στο χώρο της Εκπαίδευσης που έχουν δημιουργηθεί από την πολιτική της σημερινής συγκυβέρνησης. Παράλληλα ανέπτυξαν τις θέσεις της Δ.Α.Κ.Ε. και κάλεσαν το σύνολο των συναδέλφων να συμμετάσχει μαζικά στις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες και με την ψήφο τους να αναδείξουν πρώτη δύναμη τη λαϊκή, πατριωτική, δημοκρατική, αντιμνημονιακή και κοινωνική παράταξη που μάχεται για το δημόσιο σχολείο την αξιοπρέπεια των λειτουργών του, για μια Παιδεία με Ορθόδοξο και Ελληνοκεντρικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.