Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός, Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. και Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Πεππές Δημήτρης Αιρετός ΚΥΣΔΕ: Να γίνουν Αποσπάσεις ΤΩΡΑ σε όλα τα εναπομείναντα κενά28/08/2017
Να γίνουν Αποσπάσεις  ΤΩΡΑ σε όλα τα εναπομείναντα κενά

Αναγκαία προϋπόθεση  για μια επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί και η διαμόρφωση συνθηκών ψυχικής ηρεμίας στους εκπαιδευτικούς.
Χιλιάδες είναι οι συνάδελφοι οι οποίοι με πολυετείς προσωπικές θυσίες υπηρετούν το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα μακριά από τις οικογένειές των. Επιπλέον αρκετοί εξ αυτών βιώνουν στην οικογένειά τους, τις θλιβερές συνέπειες ανιάτων ασθενειών. Εξαιτίας της ουσιαστικής ανυπαρξίας μεταθέσεων των τελευταίων χρόνων, οι αποσπάσεις αποτελούν τη μοναδική διέξοδο στις τραγικές συνθήκες που βιώνουν.
Οι πρόσφατες αποσπάσεις έδειξαν ότι στο ζήτημα αυτό, όχι μονό δεν επιδεικνύεται η απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία αλλά αντιθέτως περιορίζεται η όποια δυνατότητα υπάρχει για κάλυψη διαπιστωμένων κενών. Ως  Αιρετός του ΚΥΣΔΕ καλώ την πολιτική ηγεσία να συμβάλλει έτσι ώστε:

·     Το ΚΥΣΔΕ άμεσα και πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να συνεδριάσει και να εισηγηθεί αποσπάσεις μεταξύ των φερόμενων ως «πλεονασματικών περιοχών»
·        Να γίνουν Αποσπάσεις  ΤΩΡΑ σε όλα τα εναπομείναντα κενά της Πρωτοβάθμιας (1.610 σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Αττική).
Πεππές Δημήτρης
τακτ. Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.