Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός, Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. και Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Νικηφόρος Κωνσταντίνου: Οι «διώξεις» άρχισαν!


   Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει σήμερα σε προκαταρκτική εξέταση σε διευθυντές σχολείων για τους οποίους υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι στέλνουν λάθος στοιχεία.

«Δεν μπορούμε όμως και θα είμαστε κάθετοι και μάλιστα αν δεν κάνω λάθος κ. Γενικέ έχουμε προχωρήσει είναι μια προκαταρτική… σε έξι σχολεία -και αυτό είναι είδηση- προχωρήσαμε σε προκαταρτική  εξέταση επειδή έχουμε βάσιμες υποψίες ότι δεν μας έρχονται ακριβή στοιχεία. Ελπίζουμε οι βάσιμες υποψίες να μη μετατραπούν σε βάσιμα στοιχεία. Αλλά υπάρχει προκαταρτική εξέταση.»

” Αυτό αν οδηγήσει σε ΕΔΕ ή σε πειθαρχικό θα το πάμε όπου εκεί οδηγήσει η προκαταρκτική εξέταση, αλλά είναι σεβασμός προς την Πολιτεία των δημόσιών της λειτουργών να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που ισχύει στο σχολείο τους” τόνισε ο Γαβρόγλου.
Αυτό που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό, όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενο ενημερωτικό, με εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας συνεχίζεται σύμφωνα με πληροφορίες μου και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι Περιφερειακοί έδωσαν εντολή στους Διευθυντές Εκπαίδευσης να ελέγξουν τις εγγραφές στα ΕΠΑΛ. Και καλούν όλους τους Διευθυντές των σχολείων να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα σχετικά με αυτές. Το επόμενο στάδιο είναι οι ΕΔΕ που ξεκίνησαν ήδη κατά δήλωση του Υπουργού!
Θα επανέλθω με νέα ενημέρωση.
Νικηφόρος Κωνσταντίνου  - Μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.