Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Πένθος για τον Κώστα Τασάκο


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Υπάρχουν φορές που είναι δύσκολο να περιγραφεί η θλίψη για το χαμό ενός αγαπημένου φίλου και συναγωνιστή. 


Ο Κώστας Τασάκος, συνταξιούχος καθηγητής και συνδικαλιστής που κοσμούσε τα ψηφοδέλτια της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε, έφυγε από κοντά μας. 


Ο Κώστας, είχε διατελέσει Διευθυντής σε σχολεία της Α΄ Αθήνας και αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για την επίλυση των προβλημάτων των καθηγητών και την αναβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας ως μέλος και Πρόεδρος του ΔΣ της Ζ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας επί πολλά έτη, καθώς και ως Αιρετός εκπρόσωπος των καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας.


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αργυρούπολης. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 μ.μ. στο Μαραθιά Δωρίδας του νομού Φωκίδας.


Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ, πενθούμε για το χαμό του συναγωνιστή και συναδέλφου Κώστα Τασάκου και εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια. 


Φίλε και συναγωνιστή Κώστα, πάντα θα σε θυμόμαστε.


Καλό ταξίδι!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΧΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.