Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Θ. Τσούχλου στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ιωαννίνων



Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στις 09:00 π.μ., επισκέφθηκε το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ιωαννίνων ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) κος Τσούχλος Θεόδωρος, με τον αιρετό του ΑΠΥΣΔΕ (Ανώτερο Περιφερειακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου και υποστηρικτή του σχολείου μας, κο Μπόζιο Κωνσταντίνο.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ιωαννίνων, Παρασκευή Καλτσούνη,  για λειτουργικά θέματα του σχολείου, όπως τα λειτουργικά κενά σε εκπαιδευτικούς και το θέμα της μαθητείας.
Επίσης, συνομίλησε με τον σύλλογο των Εκπαιδευτικών και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τους μόνιμους διορισμούς, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του συλλόγου είναι αναπληρωτές με προϋπηρεσία που αγγίζει την δεκαετία, ώστε να στελεχωθεί η σχολική μας μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιωαννίνων, με μόνιμο προσωπικό για να υπάρχει συνέχεια στο έργο των εκπαιδευτικών από τα ίδια πρόσωπα, καθώς είναι γνωστό ότι η Ειδική Αγωγή βασίζεται κυρίως στην ύπαρξη σταθερών προσώπων αναφοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.