Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός, Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. και Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Μόνο η ΔΑΚΕ υπερψήφισε το ψήφισμα για το Σκοπιανό θέμα!Μόνο η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών υπερψήφισε το ψήφισμα για το Σκοπιανό στη Γ.Σ. των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε., που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και τελείωσε τα ξημερώματα της Κυριακής στις 3 π.μ.

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε την Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Σερρών, Ελευθερία Πάνου, να διαβάζει και να καταθέτει το κείμενο του ψηφίσματος. Στο βίντεο, περιέχεται η τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ. Οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων (όχι ο ομιλητής τους), διαμαρτυρήθηκαν για την απόπειρα καταγραφής των θέσεών τους σε βίντεο.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο. 
Ακολουθεί το κείμενο που δεν έτυχε αποδοχής. Για την ιστορία, το κείμενο συγκέντρωσε: 21 ΝΑΙ,  25 ΛΕΥΚΑ,  7 ΚΑΤΑ.


Απαιτούμε, να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό, ώστε να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.