Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Θ. Τσούχλος: ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ




Έληξε ο πρώτος κύκλος των εκλογών για το 19ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. Χιλιάδες καθηγήτριες - καθηγητές προσήλθαν μαζικά και με την ψήφο τους έστειλαν σαφές μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που ασκεί η Κυβέρνηση στον πολύπαθο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα ανέδειξαν με μεγάλη διαφορά πρώτη δύναμη τη μεγάλη Φιλελεύθερη παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. που αγωνίζεται για Δημόσια Παιδεία με Εθνικό – Λαϊκό - Κοινωνικό πρόσημο, βασισμένη στην επί 2000 έτη κοινή πορεία του Χριστιανισμού με τον Ελληνισμό.
Συγχαρητήρια στα πανάξια στελέχη της Παράταξης μας στις Ε.Λ.Μ.Ε., που με σθένος και αποφασιστικότητα δίνουν καθημερινά σκληρές και νικηφόρες μάχες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Ελληνίδες και τους Έλληνες εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν με την επιλογή τους, δεν θα τους διαψεύσουμε.

Θόδωρος Τσούχλος
 Γενικός Γραμματέας Δ.Α.Κ.Ε Καθηγητών Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.