Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

Κωστής Παλαμάς "Η λειτουργία δεν τέλειωσε"

«Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα: Να εξαιρεθεί η ΟΛΜΕ από την απεργία

 

Ως ΔΑΚΕ, με σεβασμό στις αγωνίες, το άγχος και τις προσδοκίες των παιδιών και των οικογενειών τους, θεωρούμε ότι βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι και είναι, η απρόκοπη διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων.

Με βάση αυτή την αντίληψη, αλλά και την ανάγκη η απεργιακή κινητοποίηση να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και με την μεγαλύτερη δυναμική και ένταση, στηρίζουμε  την πρόταση της ΟΛΜΕ, θεωρώντας ότι πρέπει να εξαιρεθεί από την κινητοποίηση, όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι στις Πανελλήνιες εξετάσεις Δημόσιοι υπάλληλοι.

 Το Δ. Σ  της   Δ.  Α.  Κ.  Ε.  Δημοσίου Τομέα

---------------------------------------------------------------------------------------

Οι δυνάμεις της λογικής επικράτησαν στην ΑΔΕΔΥ. Έπειτα από τις αντιδράσεις, αναρτήθηκε δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ, στις 12:41, με το οποίο εξαιρείται η ΟΛΜΕ από την απεργία! https://adedy.gr/ejairesiapo24wriapergiapanelliniesejetaseis/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.